Et dedikeret rum

Hvad hvis vi skabte et psykisk rum optimeret til den optimale strategiske diskussion? Hvordan ville det se ud, og hvad ville det være konsekvenserne i det virkelige liv. Det var det spørgsmål, vi sigtede efter, da vi skabte 360° Sprint Strategy LAB®

360° strategi LAB®

Gør den strategiske diskussion håndgribelig i dedikerede omgivelser.

Effektivitet ud fra erfaring

Vi havde til formål at skabe et rum, hvor strategiske diskussioner kunne trives på den mest effektive måde. Vores erfaringer med lærredsbaseret strategirådgivning og med designtænkningsmetodologi vidste vi, hvilke begrænsninger traditionelle mødefaciliteter kunne pålægge.

det rigtige

Hold

Par tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din samling eller dit blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

Lave en

Struktur til at styrke fri tænkning

Et tomt lærred kan styrke kreativ tænkning, men vores erfaringer med lærredsbaserede strategimodeller sætter en struktur i retning af den strategiske diskussion, der hjælper flowet og effektiviteten

Tekniske specifikationer

Foranstaltninger

Vores erfaring med et rum med 5 m diameter sikrer, at alle deltagere kan se og høre hver eneste tomme af rummet. Ved 2,5 meters væghøjde giver masser af plads mulighed for yderligere fri tænkning og forretningsudforskning.

Materialer

Den indvendige væg er lavet med en Writewall®-overflade, så magneter og tavlemarkører kan bruges under facilitering.

Byg din egen med vores ekspertise

Kontakt os venligst, hvis du eller din organisation kunne drage fordel af en dedikeret plads til forretningsmodelstrategi.