Vi bringer vores kapabiliteter ind i dit bestyrelsesrum

Vores store sæt af kapabiliteter er formet af vores betroede partnere og de ledere, som vi har hjulpet gennem årene. Med vores forpligtelse til bestyrelsesarbejde sætter vi vores særlige sæt af kapaciteter i et forpligtende partnerskab med dig og din bestyrelse.

Brændende ambition

Vi bestræber os på at skabe væsentlige forandringer med vores engagement i bestyrelsesarbejdet. Uanset om din virksomhed har en ambitiøs vision om at ændre verden til det bedre, eller du ønsker at ændre din virksomhed til det bedre.

 • Forretningsmodel tankegang

  Vores holistiske forretningsmodeltankegang er nøglen til vores forståelse af forretningsrationalerne og virksomhedens særskilte evner for at sikre det rigtige grundlag for afgørende beslutninger i bestyrelsen.

 • Kritisk og kreativ tænkning

  Fra hundredvis af strategiske processer har vi samlet et bestyrelsessæt af virkelige situationer og løsninger, der er gavnlige i diskussioner og dilemmaer, der opstår i bestyrelsesrummet.

 • Governance

  Vores tætte arbejde med uddannelse om bestyrelsesarbejde bringer os ajour med bedste praksis inden for bestyrelsesansvar og -ledelse,

 • Værdiskabelse

  Vores strenge fokus på aktionærernes vegne er at skabe værdi for alle interessenter fra mennesker til profit og planet.

Om

Nils

En bred karriere som statsautoriseret revisor hos Deloitte & PwC som partner. Siden samarbejdet med Mette Neville(AAU BSS), Nykredit og PwC, har Nils været knivskarpt fokuseret på at skabe værdi for de danske SMV'er ved at forenkle og skabe bedre måder at muliggøre strategier på tværs af brancher. Med bestyrelser i centrum for mange anvendte forskningsprojekter og som underviser og censor på Aarhus Universitet Erhvervs- og samfundsvidenskabelige pædagogiske halvårs bestyrelsesprogram Nils har en unik viden om strategisk bestyrelsesarbejde.

Om

Daniel

Daniel har netop afsluttet Aarhus Universitets Erhvervs- og samfundsvidenskabelige pædagogiske halvårlige bestyrelsesprogram og med afsluttende eksamen i emnet virksomhedskultur som en del af bestyrelsesarbejdet. Daniel er nu ekstern underviser på Executive Chairman Of the Board-programmet.

FAQ

Bestyrelseskontrakt

Hver gang vi går ind for at blive medlem af bestyrelsen, underskriver vi et medlem af bestyrelseskontrakten, der beskriver fælles forventninger og fokus på værdiskabelse.

Vi går normalt ind i en periode på 24 måneder eller længere for at bevise en dokumenteret effekt og fokusere på opfølgning.

År i bestyrelseslokalet

Deltagelse i bestyrelsesmøder følger normalt et hjul af aktiviteter, da et sæt forventninger, dette fælles synspunkt vil være en nøgle fra starten af ​​vores samarbejde.

Anbefalede

Kontakt venligst, hvis du ønsker at tale med de mennesker, der kender os.