HVAD HVIS?

...vi havde en holistisk strategisk tilgang, der var nem at bruge i små og store virksomheder i praksis? Det var et af spørgsmålene bag bevæggrundene for et samarbejde mellem Nykredit, PwC og Aarhus Universitet om videnskabsprojektet Vidensforum.

Nils skabte og grundlagde 360°Sprint® hos PwC på førstehåndserfaringer med projektet 'Vidensforum' kombineret med hans dybe indsigt som betroet forretningsrådgiver.

Lige siden vores uafhængighed i 2016 har vores arbejde med at dele vores viden og teste den med vores partnere inden for anvendt videnskab været en hjørnesten i vores 360° Sprint-formål.

  • VORES TILGANG

    Med forretningsmodellen i centrum sørger vi for at skabe et grundlæggende overblik over virksomheden og de rationaler, den bygger på. Nøglen til forandring er at forstå de mønstre, der skaber værdi for kunderne, virksomheden og den kontekst, virksomheden befinder sig i.

    Ved at arbejde med open source stategy-værktøjer har vi holdt fokus på forretningsmodellen gennem alle vores involveringer i anvendt videnskab.

Århus Universitet BSS, Gejst Studio, 360°sprint, Industriens Fond, Center for Hybrid Intelligence og 1Climate.

ESG - Fra rapportering til forretning

2024 - Igangværende

"ESG - Fra rapportering til forretning" er et helt nyt projekt med fokus på at hjælpe danske SMV'er til selv at kunne rapportere om ESG på tværs af deres værdikæde, samt at identificere muligheder for forretningsudvikling ud fra deres ESG-rapportering, således at de kan sikre fremtiden og udvikle deres forretning og vækst samt tiltrække nye kunder, samarbejdspartnere og investorer.

Læs mere

Arhus Universitet BSS, Gejst Studio & Industriens Fond

GentænkNu!

2020-2022. Afsluttet

Gentænk NU! er et forskningsprojekt finansieret af Industrien Fond under deres temaopkald "Styrket gennem krisen", som blev sat i gang, da COVID-19 lukkede landet ned i 2020.

Projektet består af 2 dele. I 1. del arbejdede 40 SMV'er individuelt med at identificere, kvalificere, prioritere, validere og eksekvere forretningsinitiativer, der kan blive virksomhedens fremtidige vækstmotor.

I 2. del blev viden og værktøjer fra 1. forløb skaleret via gruppebaserede workshops, hvor virksomhederne har arbejdet med at nytænke deres forretning grønt.

Læs mere

Århus Universitet BSS

Bestyrelsen som digital katalysator for vækst​

2018-2020 afsluttet

360°Sprint har bidraget til at kortlægge alle involverede virksomheders forretningsmodeller og digitaliseringsniveau i projektet. Læs mere om projektet i linket nedenfor

Læs mere

Aarhus Universitet BSS & Randers Kommune

Vækstledelse for fremtiden

2018. Afsluttet

Et miniature "Vidensforum", hvor vi har uddannet de implicitte virksomheder i forretningsmodel-tankegangen. Læs mere om projektet i nedenstående link.

Læs mere

Aarhus Universitet BSS, PwC Danmark & ​​Nykredit

VIDENSFORUM

2013-2019. Afsluttet

Vores erfaring fra de sidste 8 år i projektet har skabt 360° Sprint samarbejdsmodellen, og virksomheden 360° Sprint via et spin-out fra PwC Danmark. Vi var stolte over at se, at resultaterne understøtter fokus på forretningsmodellen i tæt relation til ledelses-/organisationsprofil og pengestrømsparametre, der har størst indflydelse på den økonomiske værdiskabelse.

Læs mere om projektet i linket nedenfor

Læs mere

360° SPRINT

I det følgende afsnit er en oversigt over kurser og læring, som vi har besluttet at lave på egen hånd.