Vores engagement

Vi hjælper ambitiøse ledere, der ønsker at få succes med nye og bedre forretningsmodeller og at være mere robuste til at være agile. Vi hjælper stigende tech-rebeller og store modstandsdygtige virksomheder i alle erhvervsstater.

Vores

Streng fokus

Vi er forretningsmodelcentrerede. Fokus på forretningsmodellen startede med Nils hos PwC Danmark målrettet den danske oversættelse af forretningsmodelgenerering, det kontinuerlige fokus på forretningsmodelstrategi har ført til vores nuværende status af eksperter i forretningsmodelstrategi og værdiskabelse.

Op til

Dette punkt

At 360 ° Sprint arbejder tæt sammen med ambitiøse ledere om strategiske spørgsmål.

Vi har i mange år arbejdet sammen med over 500 virksomheder på tværs af brancher og virksomhedstyper for at få indsigt i konkrete store udfordringer og problemstillinger og løsninger til strategiske beslutningstagere og de problemstillinger, de står over for.

 • Strategiprocesser med alt fra start-ups til børsnoterede virksomheder
 • Aktiv deltagelse i forskning (nyeste viden - bred systematisk samling af relevante problemstillinger)
 • At dele viden gennem uddannelse og bøger

Ud over dette punkt

Vi stræber efter at hjælpe beslutningstagere med at skabe, levere og eksekvere bedre forretningsmodelstrategier hver dag. Vi arbejder løbende på at identificere vores kunders behov i vores leveringsmetoder, fokus på ekspertise og så videre.

VORES HOLD

Bogstavelig talt SOM FAMILIE

 • Nils Wegener

  Funder & partner

  M: +45 2323 9803

  E: nils@360sprint.dk

 • Daniel Wegener

  Partner & Next Gen

  M: +45 2323 7377

  E: daniel@360sprint.dk