Tankegang

Et fælles strategisk referenceværktøj og samarbejdsplatform er afgørende for teams, der handler på strategisk niveau. Bedre forretningsmodeller og værdiskabelse starter med grundlæggende forståelse og indsigt i mønstre. Forretningsmodel mindset styrker strategisk tænkning og diskussioner, når kritiske beslutninger skal træffes. Vi deler vores praktiske viden med dig og dit team for at skabe et operationelt mindset for at styrke den strategiske diskussion.

  • +50 kurser

    I samarbejde med vores læringspartnere har vi designet og leveret højt vurderede kurser til strategiske beslutningstagere og deres teams over hele Danmark.

  • +500 virksomheder

    Fra alle slags brancher. Fra nystartede virksomheder til SMV'er, VC'er og børsnoterede selskaber. De har alle en forretningsmodel og vil gerne gøre den bedre og forberede den til fremtiden.

  • +750 ledere

    Som ønsker at tage nyt mindset, nye værktøjer, bedre forretningsmodeller og at være en bedre og mere succesfuld leder.

SAMARBEJDE

I samarbejde med vores mangeårige videnspartnere er vi ydmyge over at være en del af et bestyrelsesudvalg af uddannelser og kurser, der kan komme nye og etablerede bestyrelsesmedlemmer til gode.

Aarhus Universitet BSS

Bestyrelsens uddannelsesprogram

Målet med direktionsprogrammet er at øge kompetenceniveauet og værdiskabelsen i bestyrelsen. Programmet dækker hele aspektet af bestyrelsesarbejdet (f.eks. strategi, økonomi/finans, jura, ejer/generationsskifte og krisehåndtering). ).

Uddannelsens længde:
Uddannelsen løber over 10 moduler/10 hele dage inden for en periode på 6 måneder.

Nils og Daniel er ansvarlige for strategiaspektet i programmet.

67.500 kr. ex. moms

Læs mere

Aarhus Universitet BSS

Executive Chairman Program

Uddannelsen gør dig klar til formandsrollen i en foranderlig verden, hvilket stiller helt nye krav til formanden. Der er fokus på din rolle som bestyrelseschef, og derfor vil du inden uddannelsesstart blive tilbudt at fastlægge din personlige profil, så du i løbet af uddannelsen kan fokusere på dine personlige præferencer, styrker og svagheder som f.eks. leder af bestyrelsen.

Nils og Daniel er ansvarlige for strategiaspektet i programmet.

29.500 kr. ex. moms

Læs mere

PwC Danmark

Bestyrelsesuddannelse

På kurset får du viden om praktisk bestyrelsesarbejde, dine rettigheder og pligter som bestyrelsesmedlem/medarbejdervalgt repræsentant og kendskab til de rammer, som selskabslovgivningen sætter. Kurset gør dig dermed i stand til at træffe bedre beslutninger – og i stand til at skabe værdi i bestyrelsesarbejdet gennem mere viden og nysgerrighed, som kan give dig mere indflydelse på beslutningerne.

Nils er ansvarlig for programmets strategiaspekt.

Kurset afholdes over to dage.

12.990 kr. ex. moms

Læs mere

360° SPRINT

I det følgende afsnit er en oversigt over kurser og læring, som vi har besluttet at lave på egen hånd.